Last news in Fakti

26 Април, 2024 07:49 2 490 6

Участници в "Игри на волята" станаха родители

  • участници-
  • родители-
  • игри на волята-
  • бебе-
  • елия-
  • валентин

Новината е съобщена лично от Елия и Валентин чрез публикация в социалните мрежи

Първото бебе между участници в "Игри на волята“ е факт. Красивата учителка Елия и Валентин се залюбиха след формата.

Тяхната любов и връзка даде своя плод в лицето на здраво бебче, което е проплакало на 23 април.

Новината е съобщена лично от гордите родители чрез публикация в социалните мрежи в четвъртък (25 април). Двамата обаче не споделят кой знае колко детайли за бебчето си, въпреки че показват част от него в снимка. Ето какво пишат:

"Добре дошло, съкровище наше

На 23.04.2024 посрещнахме нашето малко чудо

Благодарим на целия екип на д-р Щерев и д-р Доленска за подкрепата, отношението и професионализма през цялата бременност и раждане. И двете сме обгрижени и много, много щастливи.

Любов ражда Любов!“

Под публикацията заваляха честитки за радостната новина.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Елия (@_eliiyaa)

Любовта на Елия и Валентин пламна след запознанството им в предаването. Няколко месеца по-късно се сгодиха по време на пътуване в Египет. Валентин беше направил специална изненада за любимата си. Тогава пред "Телеграф" Елия заяви, че още не са планували сватбата, но искат тя да е скромна само с най-близките им.

Елия работи като учител, преподава английски език, а Валентин е в сферата на финансите. "Класен ръководител съм на 3-ти клас. Занимавам се и с допълнителни уроци, преподавам". Той се прибра в България окончателно миналата година. Оттогава работи в голяма международна компания.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    1 5 Отговор
    Не ми ги фали , ако нямат роднинска връзка, най малкото трябва да са първи братчеди.
  • 2 Помнещ

    9 5 Отговор
    Големите победители в Игри на волята. Помня как Валентин го прецакаха, като му набутаха известната нерешима комбинация на цифрите в плъзгащия пъзел. Целта беше да го разкарат и да направят "епична битка" между Паулина и Мани, които се мразеха. Е, съдбата си знае своето и го награди с нещо много по-ценно. Елия е може би най-красивото, интелигентно и културно момиче, влизало в предаването.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.