Last news in Fakti

6 Май, 2024 16:29 6 462 9

Маги от "Ергенът" показа сестра си - същинска красавица (СНИМКА)

  • магдалена томова-
  • маги томова-
  • ергенът-
  • сестра-
  • кака

Риалити героинята категорично отрече, че е бременна

Магдалена Томова, която за момента изглежда като голямата фаворитка на Алек в "Ергенът", проведе разговор с последователите си в мрежата и отговори на много техни въпроси, някои от които доста директни.

Един от тези въпроси беше дали Маги е бременна. Блондинката побърза да уточни, че не говори за деца, защото все още не е станала майка и не е раждала. Неотдавна тя отново отхвърли слуха, че е самотна майка. Но пък има племенници, с които много се гордее и които много обича. А най-голямата подкрепа в живота ѝ е сестра ѝ, която е 2 години по-голяма от нея.

Изглежда, че двете нямат възможност да прекарват време заедно, тъй като Маги Томова сподели, че много ѝ липсва кака ѝ, като сподели и нейна снимка. А от фотоса само става ясно, че и двете сестри са красавици, отбелязват феновете на Магдалена в мрежата.

 

Сестрата на Маги обаче също притежава финес и изтънченост, както става ясно от снимката. А на въпрос как поддържа стройната си фигура, Маги отвръща, че често залага на периодичното гладуване - гладува 18 часа и се храни в прозорец от 6 часа, като набляга на здравословните ястия.

Неизбежно на блондинката ѝ бе зададен въпрос, свързан с пластичната хирургия. Последовател я попита дали е коригирала носа си, а тя бе категорична, че никога не си е правила ринопластика, пише Флагман.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    33 3 Отговор
    Ехх Мария, жените имате изкривена представа за красива жена. Тези двете нямат никаква нежност, погледни колко са груби , все едно мъж си е сменил пола. И двете имат пластична операция на нос. Големи глави, голям врат, голяма челюст, големи скули и т.н.
  • 3 Да,да

    21 2 Отговор
    Същинска! След две ракии.
  • 4 💨💨💨💨

    21 2 Отговор
    И какви са тези това Ергена не го знам що за шоу е защото беше гледам глупости . С друго какво е известна .Като гледам с нищо.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бачо Кольо

    19 0 Отговор
    Тази дето живее в някакъв неин си свят, и си мисли че всичко се върти около нея.
  • 7 Хини

    14 2 Отговор
    Тази русата поостаряла чапла до кога ще я показвате и за какво? Другата е като каравана.
  • 8 Мария

    13 1 Отговор
    Маги е мн.изкуствена.Има силиконов бюст,силиконови устни,силиконово дупе и силиконови бузи.Естествено,че ще отрича.Отричаше за гаджетата милионери и скъпите дрехи,обувки,бижута,но в Интернет се появиха истинските кадри,които я определят като фалшива дама.И изрусена коса.
  • 9 ха, ха

    8 0 Отговор
    Магдалена не е красавица изобщо.Има ръста и осанката и толкоз.От типа жени е които влагат средства в силикон,хиалурон,перхидрол и подобни плънки единствено за да залъжат някой балък мангизлия да живеят на негов гръб.Затова се и бутат на сергията в медийното пространство.Надежда е същата,тя пък направо цялата глава си е сменила.Изобщо не са ми красиви този тип жени.Изкуствени,фалшиви.