Last news in Fakti

26 Април, 2024 07:31 1 156 12

Силвия Кацарова празнува 70-годишен юбилей

  • силвия кацарова-
  • юбилей-
  • рожден ден

За празника певицата си е подарила процедура за подлмадяване

Силвия Кацарова празнува 70-годишен юбилей - 1
Снимка: БГНЕС

Днес, 26 април, естрадната дива Силвия Кацарова ще чества 70-годишен юбилей. По случай юбилея тя си е подарила поредното подмладяване. За нея сякаш времето върви наобратно, коментират колеги от бранша, които споделят, че на тази възраст Силвия изглеждала по-добре, отколкото я помнят на младини.

В последно време Кацарова се пристрасти към пластичните интервенции и модерните естетически процедури. Тя първо оперира носа си срещу 10 хиляди лева при един от най-талантливите гурута в пластичната хирургия в Турция. Интервенцията се проведе в лъскава клиника. Певицата обаче не спря дотам и вече е сменила и изравнила до съвършенство и зъбите си. Изпънала е с лифтинг бръчките по абсолютно цялото си лице, като е премахнала и пигментните петна със специални скъпарски процедури, коментират запознати.

Елзетката си направила и повдигане на очите и клепачите, за да придобие още по-младолик вид. Промяната ѝ е видна от най-новата ѝ фотосесия, която заснела заради рекламната кампания на предстоящия ѝ голям концерт в Зала 1 на НДК. През ноември тя ще почете личния си юбилей пред публика в компанията на Васил Найденов, дъщеря си Теди Кацарова и други колеги. Дотогава обаче ще има още няколко тържества и празненства. За самата си рождена дата Силвия не била подготвила нищо, защото близките ѝ ѝ организирали парти изненада.

10 години по-младият ѝ съпруг милионер Любомир ѝ бил подготвил щедър подарък, макар за нея лукс армаганите да са ежедневие. Изпълнителката на "Големият кораб“ наскоро бе на романтична ваканция в Южна Америка, а около Нова година се нанесе в чисто нов палат в полите на Витоша, построен от мъжа ѝ. Тя винаги се носи с маркови дрехи, кара мощни лъскави джипове и няма ден, в който да не е с професионална прическа от фризьор, както подхожда на всяка милионерша. Иначе пенсията, която доскоро получаваше, бе инвалидна заради здравословните ѝ проблеми с краката. Миналия месец обаче и тя попадна в списъка с творци, удостоени с пожизнени пенсии в размер от 500 лева.

В последните години Силвия се видя в чудо и за малко да загуби дългогодишната си кариера заради съдебните дела, които води с бившия си импресарио. Той успя да ѝ забрани да изпълнява 7 евръгрийна от репертоара ѝ, а Кацарова загуби делото на първа инстанция. Процесът обаче продължава, а тя пеела и към днешна дата забранените песни въпреки проблемите, които си създавала, припомня "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подмлади ме ,

    17 1 Отговор
    Боже !

    Коментиран от #10

  • 2 българин 777

    14 1 Отговор
    великия хидроинжинер няма ли да и подари къща кола вече и подари
  • 3 Както се казва:

    16 1 Отговор
    Пред физиката, химията е безсилна!
  • 4 Некой си

    8 9 Отговор
    Никакви палати няма.Самата тя го коментира това с насмешка.Простотия и злоба.Това е Ганьо !Но и да имаше,тази жена го заслужава ! Уникален човек и глас !
  • 5 фен на сидеров

    16 1 Отговор
    Браво ! Честито ! ама не помня да е имала "забранени песни". сега куцо и сакато се изкарва "репресирано". цял народ беше репресиран - и тогава , и сега !!!
  • 6 Ха ха ха ха ха ха

    1 1 Отговор
    Ама на 20-ти април да го празнува
  • 7 шири

    8 8 Отговор
    Никога не съм я харесвал Силвия Кацарова и не слушам песните й.
  • 8 ами,

    11 3 Отговор
    Има хубави песни със смислени текстове.Уважавам я защото остана вярна на себе си и не залитна по чалгата както направиха други естрадни изпълнители от нейното поколение.Колкото за разните процедури които си прави си е нейна работа,аз ще си пусна сега песента и Топъл дъжд която е точно за този сезон в които е родена тя.
  • 9 Гост

    2 1 Отговор
    Една от любимите ми български певици. Страхотно пееше, навремето. Още слушам песните й с LZ. Имаха ритъм. Имаха мелодия. Имаха хъс. Бяха топ.
  • 10 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Подмлади ме ,":

    Извинявай, к0лега, без да искам ти наших минус. Сори!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.