Last news in Fakti

11 Май, 2024 14:13 2 368 13

Жена родила 10 момчета, докато се сдобие с мечтаната дъщеря

  • ялансия росарио-
  • ражда-
  • дъщеря

Историята на Росарио дава надежда, че и други хора могат да сбъднат мечтата си да се сдобият с момиче

Майка на 11 деца призна, че е забременявала отново и отново, за да се сдобие с мечтаната дъщеря, пише The Sun. Близо 15 години Ялансия Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце. Първият син на американката се родил през 2009 г. Оттогава жената дала живот на още осем момчета. Тя обаче нямала никакво намерение да спре да ражда, защото голямата ѝ мечта била да има момиченце, пише blitz.bg.

По време на последната си бременност Росарио разбрала, че чака близнаци. Голямата ѝ надежда била те да са разнояйчни, което да увеличи шансовете ѝ за дъщеря. И била на седмото небе, когато разбрала, че бебетата ще са момче и момиче. „Когато видях момиченцето си, не можех да повярвам, че казвам думите „моята дъщеря“. Бях очарована от нея, тя е просто перфектна”, казва жената.

Майката на 11 деца признава, че би искала дъщеря ѝ да си има по-малка сестра. И не крие, че е изключително щастлива, че момиченцето има толкова много по-големи братя. Жената сподели радостната новина в социалните мрежи и получи много поздравления. Голяма част от коментаторите споделят, че също са мечтали за дъщеря, а историята на Росарио им дава надежда, че и те някой ден ще се сдобият с момиче.

Други пък са изненадани от упоритостта на жената и смятат, че не е трябвало да ражда толкова много деца, само за да стане майка на момиче.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От етноса

    8 6 Отговор
    Започнала на 14 години, къде е още тя. При тях може да имаш 15 деца, но ако нямаш момче, все едно, че нямаш деца. Тая пък на терсене. Е сега какво лигавене ще падне на дИщИрята и момчетата ще й слугуват.
  • 2 Георги Георгиев

    3 6 Отговор
    Браво! Точно така братя! Имате пълното ми уважение! Б. ора да го д...т! Нали така?
  • 3 Нереза

    9 1 Отговор
    Голямо порене падна.........
  • 4 А тук наште

    17 1 Отговор
    лилавички забременяват ей така профилактично, не че искат, ама така им се получава...
  • 5 Идън

    7 0 Отговор
    Бащата е фен на Прав ток/Променлив ток- фанелката.Let There Be Rock!
  • 6 Роза

    7 1 Отговор
    Откъде пари и жилищни условия, за да гледа толкова много деца?!Като ги гледам на снимката,не ми изглеждат богати!Или им е все едно,че децата им ще растат в бедност и нищета?!

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Читател

    5 1 Отговор
    Глупости на квадрат отново.Толкова ли са малоумни че не знаят че от жените не зависи какво дете ще заченат защото имат само х хромозоми.Това зависи от мъжа и по точно от това какъв сперматозоид е забременил яйцеклетката с х или у хромозома.
  • 8 ТаУмВзе

    3 5 Отговор
    Добре, че не е в блатницата,.че бункерния ще ги прати на фронта и 10те
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Последния Софиянец

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Роза":

    Тава е Америка, копейка.
  • 11 Читател

    2 4 Отговор
    Неграмотни сте това е полужението.

    Коментиран от #12

  • 12 Па верно

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Читател":

    Ти си грамотен и няма да си промениш полУжението. В едно кратко изречение и "само" 2 грешки. Едната ти я показах, открий другата.
  • 13 Питайте Гугъл, госпожо.

    1 1 Отговор
    Там пише кой прави мъжки, има оферти, телефони.
    Аз, например, правя момченца за 3 000 евро. С Гаранция! Ако не стане връщам парите.